Ge mig en ny rygg!

Nu börjar det bli tröttsamt att behöva peta i sig piller för att ryggen krånglar. Det var ett tag sen jag hade så här ont som jag haft på sista tiden. Och jag vill inte känna så här, man blir så begränsad i vad man kan göra, man sover sämre vilket gör att man blir ännu tröttare än vanligt vilket resulterar i ännu mer värk:-( Vilken ond cirkel!
Jag har dessutom varken tid eller lust att vara hemma från jobbet nu när jag precis börjat.

Finns det någon mirakelmedicin eller går det att köpa reservdelar till ryggen någonstans?


Peking Anka

Efter ett informativt och trevligt fredagsmöte på jobbet var det så äntligen dags för helg. Jag gick bort till Öfvre där jag i vanlig ordning blev bjuden på middag. Tack så jättemycket! Jag hoppas att jag kan återgälda det en vacker dag.
Efter ganska så mycket vin och en tarot-stjärna som jag inte förstod mig på begav jag mig lite småvingligt hemåt för att stupa i säng.

På lördagen var vi och tittade på fotboll, det visade sig att en av mina nya kollegor spelar i samma lag som en av N's kompisar...världen är allt bra liten. Det var en riktigt bra match som gjorde att grabbarnas lag tog sig upp i div 2. Grattis!

Sen så var det då dags att piffa till sig för att åka in till stan och äta den så omtalade Peking-Ankan. Vi mötte upp en av N's barndomskompisar och hans ursöta tjej på en trevlig kinarestaurang på Kungsholmen.
Hela upplägget när personalen kom in och visade den färdiggrillade ankan, berättade om den knepiga tillagningsproceduren och hur personalen sedan passade upp på oss hela kvällen var toppen. Däremot var det ingen direkt smaksensation, smaken på ankan var det verkligen inget fel på... den smakade jättebra, men det fyrades inte av något fyrverkeri i munnen.
Kvällen var fantastiskt rolig...  när vi ätit så mycket att vi nästan spruckit och restaurangen var tom på gäster med undantag för oss så bestämde vi oss för att gå vidare till Lemon. Där skrålade vi till schlager och drack gott.

Söndagen spenderades hemma hos N, mestadels i horisontalt läge, det var länge sen jag hade en sån slappardag... skönt var det iallafall. När vi kom hem på kvällen så upptäckte jag till min fasa att balkongdörren stått öppen i över ett dygn... som tur var upptäckte ingen annan det före mig för ingen hade varit inne och hälsat på. Däremot var nog katterna glada som kunnat gå in och ut precis som de velat.

Söndagsvisiten hos grannen blev av som vanligt, fast denna gång var det fullt hus därhemma. Trots det kunde jag inte låta bli och skratta högt åt de tokiga människor vars desperata försök att få till en relation vi följer på söndagar.

N valde att stanna hemma för att kolla på sporten, han är inte så förtjust i "söndagsprogrammet". Men när jag kom hem så hade han istället diskat, dammsugit och torkat golven var, det var jättefint hemma... han är för go!!
 *Tack hjärtat*


Fika

När jag kom hem, efter att helt oväntat blivit skickad på öppet hus i sessans skola, så ringde telefonen och grannen C frågade om hon fick komma över en liten stund:-) Skönt med spontana grannar!!
Vi drack te, pratade killar (oväntat va?) och tittade på Idol. Vilket sjukt program det är... vissa verkar inte ha någon självinsikt alls, men det ger ju oss andra en chans att få skratta ordentligt. Ha ha.

När C stuckit hem efter programmet så la jag mig och kopplade av i ett skummande bad. Det var riktigt skönt... jag gillar verkligen att bada.
Sen när N kom gosade vi en stund i soffan innan det var dags att nanna kudde.

Jag är helt slut om kvällarna... det snurrar friskt av alla nya saker jag lär mig på jobbet. Kan det vara därför jag sovit så oroligt och pratat så mycket i sömnen sista tiden? Eller kan det vara att ryggen börjar göra sig ordentligt påmind?? Ska nog fråga sötnosen med nya bilen om hon kan ta sig ork att knåda den nån kväll snart.

Idag ska jag träffa min kära Lorpa efter jobbet över en snabbfika:-) Saknar att ha henne nära om dagarna...! Det ska bli skoj att få bli lite uppdaterad om vad som händer på gamla jobbet... det har bl a ryktats om att Superhjälten inte kommer att få vara kvar.

Puss å kram hela dan


Ont om tid

Fick ett härligt erbjudande idag via sms... fick en förfrågan om jag ville bli medryttare till en basjkirhäst som står uppställd inte allt för långt hemifrån:-)


Tänk va härligt det skulle vara... att ett par gånger i veckan få sätta sig upp på hästryggen och släppa allt annat runt omkring...
Ridning är verkligen terapi för mig.... och något jag saknar otroligt mycket!


Tyvärr så räcker inte tiden till.... jag håller på med alldeles för mycket annat på kvällstid. Men uj, uj, uj va skoj det skulle vara.

Man kanske skulle ta och omprioritera lite??


Tokig granne

Åkte direkt till Öfvre Valla Hills efter jobbet. Där fick jag förutom både middag och matlåda *tack gumman* utstå ett outlidligt tjat om att grannen inte hade någon bil. Jag tror att jag hörde just meningen "Jag har ingen bil" närmare 70 ggr inom loppet av 1½ timme!! Ha ha ha. Det var ett jäkla gnäll under middagen och under tiden jag färgade grannens hår.
När väl hårfärgen var ursköljd så hittade grannen, som förövrigt letat heeela dagen *ironisk*, en ursöt bil som just hade lagts ut till försäljning på blocket, och hon blev som galen. Den bilen skulle hon bara ha.

Så hon stack iväg snabbare än blixten och köpte den, själv satt jag kvar med en häpen min.... kan man bli så galen i en bil? Men jag förstår henne samtidigt... hon behövde en bil och just den bilen var verkligen urgullig. Det var nog kärlek vid första ögonkastet för henne.

Natten var riktigt jobbig.... jag sov oroligt, vände och vred på mig och vaknade tillslut av att jag grät högljutt. Tur att N var där och höll om mig. Då kändes allt genast mycket bättre. Jag undrar vad han har för knep för att få mig att må så otroligt bra?

Love J


Helgen v 37

Fredagskvällen spenderades högst upp på Valla Hills. Det dracks vin och snackades skit...ovanligt va? *fniss* Sessan blev kvar så lilleman och jag traskade hem utan henne sent omsider.

På lördagen vaknade jag upp och mådde skit, hade förmodligen feber redan då. Men ut i snålblåsten för att titta på fotbollsmatch skulle jag. Och det var det klart värt... lillemans lag vann med 6-0. Killarna har verkligen utvecklats och det är superroligt att se.
Åkte sen och storhandlade *tack Chalott för att jag fick åka med* det var verkligen på tiden, kyl, frys och skafferi började bli halvtomma. Eftersom det inte finns någon ordentlig affär i närheten så blir det lätt så. Efter handlingen var jag helt slut... slocknade på soffan med 38,3 graders feber:-(
Efter ett par timmars sömn så var jag fit for fight igen. Jag tog en dusch och gjorde en smulpaj med hallon. N kom och vi gick gemensamt över till Chalott där vi blev bjudna på smarriga kycklingmackor och supergoda hallondrinkar.

Igår följde jag med N som provkörde några jeepar.. hans ögon tindrade som ett barns i en leksaksaffär J Killar är för roliga. Robin som vi hämtade under provrundan tyckte också att det var jättehäftigt att få åka i en så tuff bil.

Söndagskvällen kantades av tvätt och städ. Jag tvättade för en gångs skull i tvättstugan, något jag inte gjort på flera månader. Det kändes bra att bli av med all tvätt så snabbt.

Idag åker skruttarna hem till sin pappa... och jag saknar dom redan. Önskar ofta att jag får träffa dom oftare än varannan vecka, men jag vet ju att de behöver sin pappa också.

Ha en superduperbra dag
J


Snoris

Min förkylning vägrar ge med sig... har gått och snorat i över en vecka. Alltså blir helgens främsta syssla att kurera sig. Jag hoppar över att jobba på matchen mot Gefle i morgon. Sova mycket och dricka massvis är nog den bästa medicinen.
Men det roligaste hade varit att göra precis som Karlsson på taket och säga med trumpen röst "Jag är världens sjukaste" och tvinga någon att ge en kuckelimuck-medicin.... tror att jag ska lura N *fniss*

Har haft turen att få jättemysiga tjejer som bordskollegor på jobbet:-) Förutom att de verkar stå ut med alla mina dumma frågor så sitter vi och småfnissar allt som oftast.

Ha en underbar helg!


Nya intryck

Det blev som jag trodde ett tårfyllt avsked i fredags... det var riktigt tufft.
Men nu är jag ute på nya äventyr och jag är fylld av nya intryck.

Det är en samling härliga människor här på nya jobbet... är övertygad om att det kommer att bli kanonbra

Vet inte varför förra veckan kändes så lång och ensam, troligtvis för att N var i Spanien och småstjärnorna hos sin pappa.
Det var så skönt när barnen kom hem i måndags... och den sköna känslan växte ytterligare när N kom hem igår.
Nu känner jag mig lugn, harmonisk och fylld av kärlek igen!!

Peace and Love
J


Hatthylla

Efter jobbet igår träffade jag Pamela, Frida och Frugan. Vi åt tapas på baksidan av kulturhuset. Riktigt smarrigt:-)

Har inhandlat en hatthylla som ska sättas upp hemma. Vill komma i ordning och få ett ordentligt hem. Ska försöka smöra för fastighetsskötaren så att dom byter ut tapeterna i hallen, om dom inte går med på det så blir tapeter nästa inköp till lägenheten.

Ikväll blir det "sista kvällen med gänget".... ska ut och äta med de närmast sörjande kollegorna på jobbet. Hoppas att jag kommer att kunna hålla tårarna borta.... det lär ju bli tillräckligt med "snyft" i morrn.

Ha en toppenkväll
Kram J


Mespropp

I dag är jag extremt känslig, har suttit på jobbet och lipat som stans största mes.

Verkligheten börjar komma ikapp... jag kommer inte få träffa mina favvo-kollegor varje dag. DET känns tungt. Jag kommer absolut inte sakna mina arbetsuppgifter utan de underbara människorna jag jobbar med. (Då inkluderar jag inte alla, vissa ska det bli skönt att slippa *haha*) Samtidigt längtar jag verkligen efter att få sätta tänderna i mina nya arbetsuppgifter. Att man ska ha såna dubbla känslor *suck*

N åker till Spanien i morgon bitti... det kommer att bli extremt jobbigt att vara utan honom. Men jag får väl lov att fylla mina dagar med andra aktiviteter... det brukar inte vara några problem.

I lördags var jag inne i stan och klippte mig så nu är mitt hår ganska mycket kortare. Visst det var slitet och behövdes toppas, men kanske inte klippas riktigt så mycket och definitivt inte så snabbt. Det tog ca 15 minuter från det att jag satte mig i stolen tills jag var klar! Tyckte även att frisörens stil var något annorlunda... hon svor extremt mycket. Men, men... håret växer ju alltid ut.

Till N

"Med dina lena händer
kan du smeka fram en låga
Med dina djupa ögon
skänka svar på varje fråga
Med dina mjuka läppar
forma ord som kan förföra
I närhet av din kropp
väcks en längtan att beröra"

Frukostvanor

Killen som satt mittemot mig på pendeln i morse åt en kexchoklad och drack en cocacola, tjejen som satt bredvid plockade glatt fram både tesked, yoghurt och smörgås. Vad är det med folk? Kan dom inte äta frukost hemma eller iallafall vänta tills dom kommer fram till jobbet? Vi andra (eller inte jag i vilket fall) har ingen lust att sitta och lyssna på deras smaskande! Bläää

Blev så glad en dag i förra veckan när kom hem från en stressig dag på jobbet och hittade ett vykort från min kära granne. På vykortet stod en vacker dikt som verkligen värmde! *Tack än en gång gumman*

I fredags var jag på möte på nya jobbet, där träffade jag mina blivande kollegor och det verkar vara en samling riktigt sköna människor. Nu längtar jag faktiskt efter att få börja.

Natten till i lördags fick jag höra stora, betydelsefulla ord som borde ha gjort mig till världens lyckligaste. Men icke.... jag lyckas på något sätt vrida till det uppe i mitt huvud så att orden helt plötsligt betyder något annat:-( Varför har jag så svårt att ta till mig? Skulle inte jag också vara värd vackra ord?

I dag är det derby mellan Bajen och AIK... det skulle sitta fint med en vinst då råttorna just nu rider på nån galen segervåg. Forza bajen!!

Tidigt på onsdag morgon åker N till Spanien tillsammans med sin son... det innebär att inatt är sista natten vi sover tillsammans på länge:-( Hur ska jag klara mig?

Bamsekram
J

RSS 2.0