Räcker inte till

Känslan av upprymdhet försvann nästan direkt efter spelningen i onsdags.... börjar allvarligt fundera över vad mitt problem är.
Varför ska jag gå och vara deppig och ha en klump i magen av oro hela tiden?
Trots att tröttheten är överväldigande måste jag bara sysselsätta mig hela tiden. Varför är jag rädd för att stanna upp, tänka och känna efter?
Jag har så många måsten och krav som jag känner att jag inte hinner med. Jag går runt och har dåligt samvete över att jag inte gör det jag borde. Jag vill ju göra såååå mycket... men tiden räcker inte till.
Jag räcker inte till.


Lyrisk

Frugan hade så extremt ont i magen att hon inte kunde följa med på konserten igår. Det var jättetråkigt eftersom vi hade planerat in den ända sen i våras. Hoppas att hon snart blir bättre!

Nåt som absolut inte var tråkigt var konserten... den var alldeles, alldeles underbar. Shit va grym Winnerbäck är!
När Lasse avslutade med Kom änglar kokade hela annexet över. Jag fick gåshud, mina ögon tårades.... ja, hela jag fylldes av lycka!

Hoppas lite av den känslan kan sitta kvar ett tag!


Laddad

Åååååhhhh va jag är laddad för konserten i kväll. Har suttit på jobbet med stora hörlurar och lyssnat på kungen hela dagen.
Kommer antagligen va helt slut i morgon men det kommer det att vara värt 1000 gånger om!


2 konserter och en hall

Blev klar med tapetsering av hallen i söndags. Det ser jättemycket bättre ut nu...men jag inser att hallmöblerna inte alls passar in längre. Vilka problem va? Hi hi

Nästa projekt blir att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Dock inte via segråttans kompis som kom med ett prisförslag låååångt över materialkostnaderna. Självklart skulle jag ha betalt honom för arbetet men efter konsultation med pappsen så var det lovade "kompis-priset" skitdyrt. Och då skulle den tilltänkta snickaren ändå "låna" material från jobbet.
Så nångång till våren bygger jag och pappsen väggen tillsammans.

Systeryster, segråttan och jag var på konsert igår. Kent spelade på annexet... trots att jag, pga trötthet, inte var helt laddad tyckte jag att konserten var superbra.
Undra om vi snart får se Jocke Berg i melodifestivalen? Ett steg närmare schlagern tog han sig i alla fall genom att ha på sig skimrande guldstövlar under hela spelningen... och under extranumren bytte han till glittrande tajta silverbyxor:-)

I morgon ska jag gå och lyssna på Winnerbäck tillsammas med Frugan och "Purre" från gamla jobbet... längtar verkligen!
Winnerbäck är grym!


Vänner som bryr sig

Min kära granne gav mig en känslosam kväll i födelsedagspresent. I går efter jobbet skulle jag infinna mig på Öfre Valla Hills. Väl där blev jag otroligt överraskad, grannen hade på något sätt fått tag i min mamma och systeryster som också tagit sig dit:-)
Även min fru och min andra söta granne var där och vi åt smörgåsrulltårta, drack vin och pratade.
Det visade sig att mina vänner är oroliga för mig, de har sett det jag själv har märkt den sista tiden... att jag är på väg ner igen. Jag känner så tydligt igen vissa mönster som upprepar sig gång på gång. Mina vänner berättade att de finns där för mig och att jag inte ska vara rädd att be om deras hjälp och stöd. Tack underbara ni!!
Problemet med mig är att jag stänger ut människor i min närhet när jag inte mår bra, jag är rädd för att vara en belastning för folk. Varför kan inte jag ta emot den hjälp jag erbjuds när jag själv villigt ger när nån inte mår bra. Att stötta andra människor är jag bra på men jag kan tyvärr inte ta emot när det gäller mig själv.
Det är något jag ska försöka bli bättre på.

Tack än en gång för att ni finns!!!


Äggdonation

Under de sista åren har en tanke sakta men säkert växt fram och mognat, förhoppningsvis blir den verklighet inom ett halvår.
Jag har två helt fantastiska och underbara barn och de är mitt allt i livet! Jag vet inte vem jag hade varit utan dom.... och ärligt talat så vill jag inte veta det heller. När min prinsessa föddes insåg jag att mina barn är mitt livs mening.
Det finns par som inte har möjlighet att få uppleva den känslan. De människorna vill jag hjälpa.
Så i tisdags var jag på Huddinge sjukhus för kuratorsamtal och läkarbesök för att utreda om jag kan vara en lämplig äggdonator.


Julstämning

Efter två galna kvällar och en hel slappardag tog jag mig hem till grannen där vi hade glöggpremiär. "Bara" 1 månad och 20 dagar innan julafton:-D  När jag kände doften och den härliga smaken fick jag en sån där härlig julkänsla i kroppen så jag tvingade grannen till att sätta på julmusik. Det var lite crazy men samtidigt skoj.
Ser fram emot fler glöggkvällar!!

Jag är så lycklig för min kära fru och hennes Fredriks skull... de väntar barn! Grattis!!! Jag ser otroligt mycket fram efter att få lära känna det lilla "knyttet" som beräknas anlända till världen i början av maj.

Idag kommer mina älsklingar hem efter en hel vecka hos sin pappa. Det ska bli otroligt skönt att träffa dom. Ikväll ska vi äta middag hos min kära systeryster som fyllde år igår, det är alltid lika mysigt att träffa henne och hennes familj.

Puss på er
J


RSS 2.0