Tjejhelg

Så var då tjejhelgen slut. Vi har haft såååå roligt. Vilka underbara vänner. Det är så kul eftersom vi liksom är på samma nivå trots stor åldersspridning. Längtar redan efter nästa års tripp:-)
Men nu ska det bli skönt att bara få mysa med mina småstjärnor. I måndags var vi på Halmstads äventyrsland och hade en fantastiskt rolig dag, vi åkte karusell och badade hela dagen. Min Mostermia är hur gullig som helst, hon fixar hela tiden så att vi ska känna oss välkomna och njuta av vår semester *TACK*

Mycket av tankarna just nu går åt till att fundera på hur framtiden kommer att bli... fatta jag har sagt upp mig. Det är helt sjukt. Men det ska bli skitskoj att få testa något nytt. Jag kommer att känna mig som Bambi på hal is på nya jobbet. Man vet ju vad man har men inte vad man får... eller vad är det man säger?! Men någonstans känner jag mig stolt över att jag tagit tag i en situation som jag inte riktigt trivts i. Vem ska annars ta det ansvaret?

Nu ska jag njuta av en fantastisk sommar!
Puss å kram
J

Poff, tjoff, pang

JAG FICK JOBBET!!!!


Tänk att jag ska lämna branschen efter nästan 8 år. Det ska bli otroligt roligt, men samtidigt läskigt att gå utanför sin "trygga zon". Fast det är nog bara nyttigt att vidga sina vyer och se något annat. Jag gillar ju dessutom att lära känna nya människor så det blir toppen. Men jag kommer att sakna mina gamla kollegor otroligt mycket, iallafall de flesta, så det gäller att försöka hålla kontakten.

Vilken start på semestern, bättre än så kan det väl inte bli?!! Sitter här med ett stort leende och mår allmänt bra!

I morr'n smäller det. Vi drar sydväst på en härlig semestertripp.
Helgen ska spenderas med The girls, med mycket partaj och helst en massa sol:-)
På söndag möter jag upp mina småstjärnor som kommit ner och sovit hos MosterMia sedan lördagen. Jag och skruttarna fortsätter, efter ett par dagar hos MosterMia, sedan till Varberg där vi kommer att bo i en hyrd lägenhet tillsammans med grannen och hennes barn!

Som jag har längtat efter den här semestern!


50%-chans att få jobbet

Soffbordet står nu i vardagsrummet. Var och hämtade det igår. Nu kan man tänka sig hur fint det kommer att bli när tv-bänk och sidobord är inköpta och på plats. Ibland behövs det inte så mycket för att ett rum ska få sig ett litet lyft.

Har varit på lunch med långa farbrorn idag, det var trevligt och denna gången fick vi i stort sett sitta ostörda. Jag blev dock lite trött på honom när han än en gång bara var tvungen att kommentera att det faktiskt var han som gjorde slut *suck* Varför ska det vara såååå viktigt att kommentera?

Det kändes som om jobbintervjun igår gick jättebra. Efter förra veckans intervjuer hade de valt ut fyra kandidater som fick komma en gång till. Sedan ska två utav dessa kandidater bli kallade till en slutlig intervju som ska hållas av företagets VD. Företaget är mycket mån om att papper ska vara påskrivna denna vecka eftersom man vill ha in någon ganska omgående efter det att semestrarna är slut.
I dag blev jag uppringd.... jag är en av de sista två *JIPPIE* I morgon ska jag träffa VD:n:-) Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer att gå bra.

Puss å kram
J

Ännu en regnig söndag

I lördags när jag kom ner till Norrköping för att hämta hem min sessa så bjöds vi föräldrar och alla lägerdeltagare på en maffig avslutnings-show. Sen var det skönt att få hem henne... för en liten stund. Efter ett par timmar hemma hos mig så åkte hon till sin pappa för att fira semester.

Jag var helt inställt på att ha en lugn och skön lördagskväll, skulle tvätta och softa i soffan. Är ju tvungen att hämta krafterna om jag ska orka med draget i Halmstad *s* Men kvällen bjöd istället på massa vin, shots och drinkar hos grannens granne, så jag får väl se det som uppvärmning istället :-)

Regniga söndagar är inte så farliga ändå;-) Återigen så blev båtturen med hjärnspöket inställd....tycker ändå att det är dags att få till den snart. Men igår så gjorde det inget för det blev en sån där härlig hel-mysardag igen...med Wimbledonfinal, film, mat och mys.

Efter jobbet ska jag hinna med mycket... jag ska på intervju, träffa the girls, hämta soffbord samt tvätta. Jag börjar bli orolig att jag inte kommer att hinna med allt innan jag åker i väg på semester. Kanske ska ställa in morgondagens inplanerade kväll med Långa Farbrorn?

Ha en underbar dag!
Puss J

Sessan kommer hem

Tån var inte av, det var bara "mjukdelarna" som fått sig en ordentlig kyss. Känns skönt att det inte var något värre. Skillnaden är visserligen inte så stor då det även kan ta lång tid för lederna att återhämta sig. Men mentalt känns det bättre att misshandla fötterna med smala skor och höga klackar när man vet att benet inte är skadat. Då är det ju bara att bita ihop när det smärtar och sluta oroa sig för att tån ska växa ihop snett.

I går träffade jag Svenne, Leffe, Linda, Tony, Uffe och Katrin vid Slussen där vi satt och njöt på en uteservering med god öl, god mat, härliga samtal, sång och mycket skratt. Alltid lika skoj med våra sommarträffar:-)

I morgon ska jag åka ner till Norrköping och träffa min prinsessa. Det ska bli underbart att få hem henne igen.

Om vädret tillåter så blir det troligtvis en båttur tillsammans med hjärnspöket på söndag... om inte så kanske vi får ännu en regnig söndag;-)

Ha en underbar helg - det tänker jag ha!

Soffbord

Idag är en bra dag känner jag. Min tillfälliga svacka är över:-) Var säkert bara en massa hormoner i omlopp *s*

Jag har världens tur. Vi satt och pratade om Blocket på lunchen häromdagen, vi sa att man kan hitta det mesta man behöver där och lite till. Men.... berättade jag.... jag har letat efter ett soffbord i en särskild modell och i en särskild färg som inte längre finns i Ikeas sortiment i över 2 månader på Blocket... och då har jag tittat i stort sett varje dag.
- Vi har ett soffbord på vinden som bara står säger en kollega då, det kan du få köpa.
- Tack men nej tack sa jag. (Jag har ju ett soffbord hemma så jag är ju inte i något desperat behov utan jag är bara sugen på att fräscha upp med just det där särskilda bordet som jag har spanat efter så länge, varför slutade det att tillverkas??)
Men så berättade han hur bordet ser ut och det visar sig efter att jag visat en bild på just DET bordet jag vill ha... att det är EXAKT ett sådant bord som står på deras vind. Så innan jag åker på semester så ska bordet hämtas. Nu behöver jag bara ett sideboard som passar till att ställa TV:n på. Och ja mamma.... jag vet exakt hur det ska se ut också *s*

En gammal chef till mig hörde av sig till mig idag och undrade om jag har lust att komma och börja jobba för honom. Han har hört det ryktas om att jag vill skaffa nytt jobb, så jag har bokat in ytterligare en intervju nästa vecka där det nog är jag som får intervjua honom om tjänsten.

Idag ska jag iväg till läkaren med min fot... den blir inte bättre:-( Jag vet att man inte gör något åt det, men det känns ändå bättre att få foten kollad innan semestern.

Ha en fantastisk dag!

Telefonsamtal x 2

Jag var tvungen att trösta mig hos Lilla Ludde igår... och det hjälpte. Vi såg på fotboll och sjöng med i allsång på Skansen:-) "jag kommer hem till dig, jag är en händig man"  tralaalaaa. Lät säkert jättevackert *s*

I måndags var jag på jobbintervju. De ringde mig i går och vill ha ytterligare en intervju med mig. Så på måndag är det dags för er att hålla tummarna igen!

Hammarby IF ringde i måndags och sa att de gärna såg mig som matchvärd. De ville ha mig på plats redan den 14 Juli men då är jag ju i Halmstad så vi bestämde att jag jobbar första passet på Råsunda den 13 Augusti då Djurgården står för motståndet. Ska bli både spännande och kul!

8 dagar kvar girls... sen smäller det!

Och här kommer alla känslorna på en och samma gång

Jag trodde att jag klarat mig igenom mitt och långa farbrorns uppbrott smärtfritt och utan problem. Men igår när jag satt och tittade igenom några kort på mobilen så kom gråten helt utan förvarning. Jag känner mig förvirrad och vet inte vad det är för känslor och tankar som far runt i min kropp.

Jag har ju mått så bra sen vi bröt upp och det vill jag fortsätta att göra. Nu vill jag inte påstå att det är uppbrottet som gjort mig på så bra humör utan det är flera olika orsaker, framförallt solen och värmen.

Och i dag mår jag mycket bättre än igår.

Men jag vill inte sitta och lipa över något jag inte ens vill ha.

Barnvakt

I lördags var jag barnvakt åt SysterYsters guldklimpar, det var jättemysigt att få rå om dom och jag hoppas att jag snart får göra det igen. Det var ändå ett tag sen jag var ute i lekparken och gungade mina egna småstjärnor. Jag blir verkligen bebissjuk ibland och då är det tur att SysterYsters barn finns:-)
Emma var också med hela kvällen och hon visade att hon skulle bli världens bästa storasyster om hon fick ett syskon nu. Jag är nämligen tveksam om Robin skulle gå med på att hon är det åt honom *s*

SysterYster gjorde mig otroligt glad förra veckan då hon ringde och frågade om jag kan tänka mig att vara gudmor åt Erik också. OM jag vill svarade jag... så i augusti när han ska döpas får jag den äran att bli dubbel gudmor:-) *tack för att jag får vara en del i barnens liv kära syster*

I går så vinkade jag av min prinsessa igen, hon är nu i Norrköping på handbollsläger och mår toppen. Hon verkar inte bry sig ett dugg om att hennes stackars mamma saknar henne huuuur mycket som helst.

Hela söndagen spenderade jag sedan längst bort på Valla Hill. Mat, skitsnack och till och med en tupplur hann jag med där *tack för att trötter fick låna soffan och för den goda matlådan*

Eriks spelning i går blev inställd. Hoppas att han snart får en ny chans att spela offentligt så att fler människor upptäcker hur duktig han är!

Idag har jag äntligen bokat biljetten ner till Halmstad... det är bara tio dagar kvar innan vi åker. Det är helt ofattbart hur snabbt tiden går. Ska ringa min favorit O och förvarna honom om att det kommer 10 galna tjejer snart :-)

Puss på er

RSS 2.0