Grattis Mamma

Hade en otroligt rolig dag i lördags, vi hade möhippa för E som ska gifta sig i Augusti.
Hon var helt fantastisk som verkligen gick in med stor upplevelse i sina galna uppdrag som hon utförde under dagen mellan alla roliga aktiviteter.

I dag fyller min älskade mamma år. Stort GRATTIS! 
Du anar inte hur mycket du betyder för mig och mina barn! tack för att du finns.
Jag älskar dig!
Puss
J


Sommar igen

Oj va tiden går. Det har varit en omtumlande vår men nu är sommaren äntligen här och om 1½ vecka så har jag min efterlängtade semester.
Det är grymt mycket att göra på jobbet så jag får nog se till att jobba över så mycket jag kan fram tills jag ska vara ledig.

Det blir ingen traditionsenlig tjejhelg i Halmstad i sommar, det var för många som hoppade av. Men Lorpan och jag har pratat om att vi iallafall ska åka ner en helg, men inget är spikat ännu. Det kommer att kännas konstigt om jag inte åker ner nån gång under semestern, det har ju liksom blivit en tradition.

Men den 8:e Juli åker N, jag och alla småstjärnor ner till Spanien där vi ska tillbringa 9 dagar i solen. Ååh va jag längtar!!!! Det ska bli spännande att se hur barnen kommer överens under en så pass lång tid, men jag tror att det kommer att gå bra framför allt tror jag att killarna kommer att få himla roligt tillsammans.

Den 9 maj blev min älskade fru och hennes Fredrik stolta föräldrar till en underbart söt liten Wilmer. GRATTIS!

Nä nu ska jag jobba vidare
Jag ser fram emot en härligt, rolig avkopplande semester med dom jag tycker allra mest om:-)


RSS 2.0