Var stark SysterYster

Vilket kackel det var i går när vi träffades alla tokiga tjejer. Det blev en ljudvolym utan dess like när vi kom igång.
Vi träffades på Mest efter jobbet och drack några öl och åt lite mat. Ölen höll definitivt högre klass än maten... trots att det var sunkig "tapp-öl".. det säger väl en hel del. Jag åt inte ens upp hälften av maten. Varför är man så snäll att man inte säger något? Utan bara sitter där och låtsas som ingenting. Ska försöka "tuffa" till mig lite.
I vilket fall som helst så var det skoj att träffa party-pinglorna... jag vill åka ner till Halmstad nu!!!

Jag känner för miljöombyte är otroligt less på allt omkring mig för tillfället. Måste tänka på att bli mer positiv.... har haft en bild av mig själv som en glad, framåt och sprallig tjej... ska återerövra den bilden! :-)

Min syster, min älskade syster... jag vill att du ska veta att jag alltid kommer att finnas för dig vad som än händer. Du kan höra av dig när som helst!


Igelkott

I går när jag var hos sjukgymnasten fick jag uppleva något nytt. Jag blev helt plötsligt en mänsklig nåldyna då han provade akupunktur på mina stela axlar. Jag låg på britsen och såg ut som en igelkott och kände hur sjukgymnasten under tiden vred om nålarna ett par gånger. Till min förvåning så kändes det som om en viss del av det spända löstes upp..... men det vara bara tillfälligt. Efter mitt besök så är jag ännu mer öm i höger axel :-(
Får hoppas att upprepade behandlingar ger någon effekt.

Det jobbiga samtalet igår blev precis som jag trodde svårt.... problemet är att vi fortfarande står på samma ruta. Jag vet varken ut eller in just nu. Kroppen och hjärnan talar olika språk :-(

I kväll ska jag träffa alla tjejer som ska med ner till Halmstad i sommar, det ska bli skoj. Jag längtar jättemycket till den tjejhelgen. Förra året blev en riktig hit, 8 galna tjejer tog stan i besittning. Det kommer att bli minst lika roligt i år! I sommar kommer dessutom en av mina favoriter jobba på Lilla Helfvetet.
Solen kommer att skina, värmen kommer att flöda och skratten kommer att eka :-D
Tjohoooo va skoj vi ska ha!

Myskväll och ryskväll

Hade en urmysig kväll med min älskade dotter igår... efter skolan åkte hon in till stan och mötte upp mig, sen gick vi och såg Pirates of the Caribbean 3. Det var en välbehövd energikick.

Ikväll blir det mindre mysigt.... ska ha en djup diskussion och är inte säker på om jag kommer att ha en fortsatt kärleksrelation efter det.
Jag känner mig så otroligt kränkt.... att jag aldrig får ha mina saker för mig själv!

Nu har jag iallafall skapat min egen plats här i cyberrymden :-)
Välkommen!

RSS 2.0