Superhjälten

Vilken mysig kräftskiva min kära fru hade ordnat i lördags! Hon är en av de bästa organisatörerna jag vet. Och vilka sköna människor... vi träffas allt för sällan. Men när vi väl träffas allihop...
oj va skoj det blir:-)

Har fått en "härlig" konsult på nacken, Superhjälten, han måste vara bra blåst! Kan inte erkänna ett misstag... fick ett skitroligt meddelande på telefonsvararen där han förklarar att han INTE har gjort något fel men det funkar ändå inte. Ha ha ha.... det går inte att förklara utan man måste bara se och höra honom för att förstå. Det ska bli skönt att slippa freaket.
Har haft fullt upp på jobbet denna vecka mycket pga Superhjälten. Undrar om jag kommer hinna klart med allt innan jag slutar. Jag räknar ner arbetsdagarna jag har kvar här... och de minskar i rask takt.

Nu har jag bara 6 dagar kvar att jobba.

Fikade med Långa Farbrorn idag, berättade om N och om hur bra jag mår för tillfället. Det verkade som om han blev uppriktigt glad för min skull, det värmde. *Tack* Han såg ut att må riktigt bra han med:-)

I går på kvällen hann jag med ganska mycket... matlagning, läxläsning, bakning, hårfärgning, discodans och goooos. Är trött men samtidigt fylld av extra energi.... TACK N.


Stolt

Det har hänt mycket med mig det senaste året.
Vi flyttade i december och från början så trivdes jag inte så jättebra, men nu när jag "bott in mig" inser jag att både jag och barnen mår mycket bättre trots att lägenheten inte är riktigt lika fin.
Jag har haft ett förhållande som jag lärde mig mycket av, men som jag absolut inte vill tillbaka till.
Jag lärde mig att det är ok att säga ifrån när man tycker att man blivit orättvist behandlad.
Jag gjorde något åt att jag inte trivdes med min situation på jobbet.
Nu är det bara 10 arbetsdagar kvar tills jag börjar på ny kula.

Det var en tuff period i februari-mars... men är det inte så... att du måste ner för att komma upp?

Det händer verkligen inte ofta att jag känner mig stolt över mig själv.... men just nu gör jag det:-)

Att jag dessutom träffat N gör ju inte saken sämre.

Trevlig helg!

100 år

Idag går en extra varm tanke till min morfar som hade blivit 100 år idag om han fortfarande hade levat.

Trots att det har gått många år sen "moffa och mommo" gick bort så saknar jag dom otroligt mycket.

Jag slutar inte förundras över hur fort tiden går... eller kan det bara vara så att jag helt plötsligt inser att jag börjar komma upp i ålder. Jag är ingen 20-åring längre! Började nästan skratta när jag tänker på att det nu finns en särskild radiokanal med låtar från när jag var yngre.... (INTE Vinyl, den kanalen är din mamma *s*) ...och hur jag stör mig på hur småtjejer pratar med en gnällig röst... (tyyyyp, seeeeen, baaaaa) dom låter nästan som brääähäääkande får. Jag börjar kanske bli en sur gammal tant? Ha ha.
Nej skämt åsido så trivs jag med att vara 28+

Puss på er alla

image7

Nattfniss

Jag är så totalt omotiverad på jobbet just nu. Gör absolut inte mer än jag måste, det känns inte så snällt mot mina kollegor men mentalt har jag redan slutat.

Igår var Chalott över på middag. Alltid lika trevligt:-) Jag är så glad över att jag har mina kära grannar... tänk va livet skulle va trist utan er! Det är lyx med såna där härligt spontana och opretentiösa träffar en vardagskväll:-)

N kom hem sent eftersom han har jouren den här veckan. Trots det låg vi och pratade och fnissade halva natten. Vi har så otroligt skoj tillsammans. Bara jag ser N börjar jag att le:-D

Bamsekram
J


Stor tjej

I lördags var jag ute och åkte motorcykel tillsammans med SKO (tremänningen) i flera timmar. Det var jätteskoj... jag var förstås lite småskraj i början men efter ett tag slappnade jag av och kände mig genast som den diva-spätta jag såg ut som. Hi hi
Kom mycket sent omsider hem till kräftdrottningen där jag avnjöt kräftor, trevligt sällskap och gott vin... stannade kvar över natten så att jag skulle slippa sova ensam. N sov tillsammans med sin lilleman.
*Tack A för att du stod ut med mina snarkningar*

Emmas handbollslag hade "uppstartshelg" ute på Gålö och igår var vi föräldrar med ett par timmar och lekte lekar och grillade korv. Det var faktiskt skoj, trots att jag inte sovit mer än ett par timmar.

Sen bar det bort till söderstadion för att jobba på matchen Bajen-Halmstad. Tyvärr blev det ytterligare en förlust. 0-1 löd slutresultatet.
Det som iallafall kändes bra var att N kom och tittade på matchen och gjorde mig sällskap hem:-) Lyckliga jag!
Tyvärr var vi för ivriga att komma hem... N tryckte lite väl hårt på gaspedalen. Tusse Batong stannade oss och gav en skamsen N en ordentlig tillsägning. Som tur var hade polisen inte gjort en korrekt mätning så N fick skönt nog behålla körkortet.

Idag börjar min prinsessa högstadiet. Det är helt vansinnigt vad tiden går fort, var tog min lilla flicka vägen?
Tänkt när man själv var i den åldern... då tyckte man att man var så stor.
Fast något som kändes bra var att jag, den mest pinsamma mamman i världen, fick följa med till nya skolan och lämna henne där. Alltså måste jag vara ganska ok ändå:-)

Puss
J

Redan fredag

Var hem en snabbis efter jobbet och bytte kläder och slängde i mig lite att äta, sen fick grannen längst bort en snabbvisit innan jag tog pendeln bort till "fel sida av stan".Där mötte N upp mig och vi tog oss bort till Råsunda, det är heeeelt sjukt att jag sätter min fot där 2 ggr på en och samma vecka. Jag måste vara galen! Sen såg vi hur Bajen vann över Fredrikstad med 2-1 i Uefacupkvalet. Härligt!

Den här veckan har gått otroligt fort, tänk att det är redan fredag. Ska bli otroligt skönt med helg!

Må bäst!
J

Bad hairday

Efter lunchen när jag och Lorpan var på väg tillbaks till jobbet så dyker en tjock äcklig råtta fram mitt framför våra fötter, den springer för glatta livet rakt mot en pizzeria. Där finns det nog massvis av godsaker för ett sånt snuskigt kryp, själv kommer jag dock aldrig någonsin äta på just den pizzerian för vem vill riskera att rått-skrället hoppar upp i ens knä på jakt efter en bit mat?

Förr-förra veckan så bestämde jag mig äntligen för att göra något åt mitt gråa hår, hela sommaren har nästan gått utan att jag lyckats bestämma mig för om jag skulle färga håret ljust eller mörkt. Grannen längst bort på Valla Hill hjälpte mig att lägga i en snygg mörkbrun färg och jag blev jättenöjd med resultatet. Tyvärr så dök mitt eget blonda hår upp i pannan och i tinningarna bara efter ett par dagar. Så igår skulle jag ta fram den mörka färgen som stått i mitt badrumsskåp ett par månader och lägga i den på de ljusare partierna, jag tänkte att det kunde inte vara någon jättestor skillnad på färgen efter att jag tittat på nyansen på paketet.... Dessvärre verkar det som om det hamnat fel tub i paketet - resultatet blev mörkt röd... bara uppe på huvudet dessutom:-( Jag börjar nästan lipa *snyft* Det röda är INTE direkt smickrande till min hudton. Så nästa vecka när håret fått vila lite så får det väl bli dags att färga det igen.

Efter missödet med håret slumrade jag till i soffan iklädd N'sT-shirt i väntan på att han skulle komma till mig efter sin träning. Det kändes iallafall lite bättre när jag fick känna hans doft nära mig:-)
När N äntligen dök upp så hade jag förträngt missödet och allt var bara såå mysigt. Jag har verkligen saknat våra stunder.

I morse när vaknade jag upp på hans arm och det kändes jättetungt att behöva gå upp och åka till jobbet så övervägde jag allvarligt alternativet att bara dra täcket över våra huvuden och låtsas som om det var helg. Men som sagt var plikten kallar. Nu är det bara sjutton arbetsdagar kvar.

Puss på er alla

18 + 3 = 21. Är det lika med Black Jack?

Arton arbetsdagar är vad jag som mest har kvar att jobba på min nuvarande arbetsplats sen är det dags för nya utmaningar. Det ska, som jag skrivit flera gånger redan, bli jätteskoj. Men samtidigt så fattar jag inte att det är sant. Jag lider dessutom av separationsångest... hur ska jag klara av att inte se mina arbetskollegor varje dag? Vissa ska det bli skönt att slippa (helt ärligt) men några andra som har fått en speciell plats på min tycka-om-lista..... hur ska det gå att inte prata med dom om dagarna? Det kommer att bli tomt! Jag hoppas verkligen att vi kommer att ses fortsättningsvis också. Jag tror tyvärr att det är lätt att säga att "vi ska hålla kontakten" och sen blir man snabbt bortglömd ändå. Syns man inte så finns man inte... är det så?

I tre nätter har jag tvingats att sova ensam utan N. Det kan ha varit några av de längsta nätterna  hittills... Det är konstigt det där, när man vill att tiden ska gå fort så sniglar den sig mest fram och när man vill pausa klockan och stanna tiden så rusar den iväg med väldans fart.
Visst... vi har stulit några korta stunder varje dag + skickat massvis med meddelanden samt pratat flera timmar i telefon men det känns som om jag liksom inte får nog av att vara i hans närhet. Han har förtrollat mig på något konstigt sätt... det känns tomt när jag är utan honom.
Fast i dag får vi äntligen sova tillsammans igen.
Härligt!

Snuttefilt

Det blev en trist förlust för Bajen igår, Djurgårn' vann med 1-0. Jag tycker att det var ett orättvist resultat. Om inte en skön vinst för Bajen så borde det ändå ha blivit minst oavgjort! Och hör sen! Det var ändå riktigt skoj att jobba mitt i klacken, det var fullt ös hela matchen.

Mycket trött var jag i morse när väckarklockan ringde, hade absolut ingen lust att gå upp i dag heller. Hade mycket hellre legat och gosat med N heeeeeela dagen. Men plikten kallar och det är bara att inse att man inte blir direkt rik om man bara ska gosa hela tiden. Jag kan iofs inte påstå att mitt arbete gör mig rik... men det är ändå liiite mer inkomstbringande *s*

Har bett N att komma förbi jobbet idag med en t-shirt som luktar som honom. Det börjar bli jobbigt att sova själv, men med en "snutte-filt" som luktar N så går det nog bättre *s* Fast i morgon är ordningen äntligen återställd och jag får äntligen somna bredvid honom igen. Det är så det ska va!

Pussar & Kramar

Back in business

Så är man tillbaka på jobbet efter en välbehövd, händelserik semester. Det känns som om jag skulle kunna vara ledig MINST lika länge till.

Dessutom har jag gått och blivit upp över öronen förälskad. Jag har en sån fantastisk känsla i kroppen. Glöm bort Hjärnspöken, Långa farbröder, Sommarflirtar osv.... de existerar inte längre. Det enda som är viktigt nu är N.

Kort-kort resumé av semestern
Tjejhelgen i Halmstad var fantastiskt rolig. Lägenheten var perfekt, den låg mitt inne i stan ovanpå "Harrys". Och vilken gäng vi är sen... vi har otroligt skoj ihop. Återträff snart tjejer?
Småstjärnorna kom ner till Halmstad och vi hade en riktigt skön vecka, vi hann med äventyrslandet, bad, after beach, marinfestival, Rix FM festival och lite till. Syrran och segråttan kom ner under veckan också och lämnade sina 2 änglar i min vård medan dom var på Liseberg och roade sig. Det var riktigt härligt men också en rejäl utmaning att ta hand om 4 barn ensam, fast min prins och prinsessa var till ovärderlig hjälp.

På fredagen så kom min kusin med man och barn inrullandes på kvällen så då passade jag på att ta en liten andningspaus, jag bad dom att ta hand om mina barn undertiden jag åkte ut till Leffes där jag mötte upp min nya chef och några vänner till honom och festade till långt in på natten, det var en riktigt rolig kväll som jag sent ska glömma... ;-)

På lördagen åkte vi vidare till Varberg där vi mötte upp min kära granne och hennes barn. Tyvärr blev veckan inte riktigt som vi tänkt oss pga vädret. Men det spelar egentligen ingen roll det var skoj ändå när jag ser tillbaks på det nu. Mycket vin, yatzy, burken och gå på stan blev det... hi hi.
En vecka senare så reste Emma tillbaka till Halmstad samtidigt som jag och lilleman åkte hem. Hon har blivit så stor att det är mer lockande att vara med sina kompisar än att umgås med sina kära föräldrar. Det är väl bara att acceptera.

När vi väl kom hem så kunde jag inte vänta på att få möta min fantastiska N. Vi har träffats så mycket det bara går sedan dess och jag vill inte vara utan honom, det känns tomt då.

Veckan därpå så åkte lilleman hem till sin pappa och jag fick följa med Magnus ut med båten ett par gånger... den är verkligen jättefin.... båten alltså. Ha ha
Jag och N passade också på att gå på Bajen-Malmö. Vilken stämning det var på söderstadion mot slutet.... hela arenan kokade. Och jag lyste av lycka både pga av vinsten men också att jag hade fått uppleva detta med N. Härliga känsla!

Redan till helgen så hade jag sån abstinens efter barnen att jag var tvungen att "låna" Robin både fredag och lördag. Vi hade jättemysigt och vi fick besök av N och hans son båda kvällarna... killarna fann varann nästan med det samma:-)

På söndagen kom så Emma äntligen hem igen och alla tre fick rå om varann en vecka till. Vi spenderade ett par dagar i Eskilstuna på pappas landställe men var mestadels hemma och pulade. Hängde en hel del hemma hos grannen också. Tack för att vi får komma och hälsa på! :-)
I lördags så döptes min systerson, och jag blev gudmor för andra gången. Gissa hur stolt jag är!

I kväll ska jag jobba mitt första pass som matchvärd för Hammarby:-) Eftersom det är derby mot Djurgården så spelas matchen på Råsunda. Tidigare har jag av princip valt att inte gå på matcher på Råsunda, men får göra ett undantag idag. Det ska trots allt bli skoj, eller var säger du Lorpan?

Hörs snart igen!
Puss å kram J

RSS 2.0