Ihållande huvudvärk

Kom hem med dunderhuvudvärk till en tom lägenhet i fredags.
Prinsessan var på träning och skulle sedan sova hos en kompis. Prinsen var hos en kompis och blev kvar på middag. Själv placerade jag mig under en filt på soffan och var glad över att slippa ställa mig och rodda mat. Vid niotiden gick jag och mötte lilleman och vi satte oss sen för att titta lite på tv innan det blev dags att krypa till kojs.

I lördags var huvudvärken bara något bättre... men jag lyckades iallfall städa och tvätta litegrann.... och sätta upp mina nyinköpta vardagsrumsgardiner. Det blev jättefint.
Eftersom sessan blev kvar ytterligare en natt hos sin kompis så fick prinsen och jag ännu en kväll helt ensamma... vi hade det lugnt och skönt... åt kinamat och tittade på Prison Break.

I söndags var jag och tittade på när sessan spelade handbollsmatcher.... vad hon har utvecklats.. hon kämpade så otroligt hårt... det var skitskoj att se:-)

Idag har jag fortfarande en svag huvudvärk:-( Jag tror att det beror på att jag är extremt stel i nacken och att det är det som gör att jag har ont i huvudet. Borde ta tag i det och göra något åt det... jag brukar inte ha huvudvärk som sitter i så länge.
Efter jobbet i dag ska jag prova på ett nytt pass på gymmet som kallas "Contemporary Funk"... ska vara ett pass med mycket dansinslag. Kan va kul att testa något nytt... återkommer med hur det var. Kanske en ny favorit?

Ha en toppen dag!
Kram J


RSS 2.0