Höstdeppig

Har haft en ganska tung period på sistone, känner mig allmänt låg fast jag inte vet varför. Jag borde vara glad över allt jag har åstadkommit och allt bra jag faktiskt har i mitt liv.

Tyvärr känner jag igen gamla mönster... jag börjar tänka och bete mig på ett liknande sätt som jag gjorde innan jag "brakade sönder ordentligt" sist. Jag ser till att vara uppbokad varenda sekund bara för att slippa tänka... och för att slippa vara själv.

Fick ett bryt i lördags innan jag skulle ha mitt "födelsedagskalas"... kände bara att jag inte orkade ha en massa folk hemma, orkade inte spela den fåniga rollen som går ut på att vara den glada, gulliga tjejen alla förväntar sig att jag ska vara..... den som jag faktiskt egentligen är för det mesta.
Det var nära att jag tog telefonen och ringde upp alla gästerna och ställde in hela skiten. Men jag tog mig i kragen och tänkte att det bara var att göra det bästa av situationen.
Det var tur att jag gjorde det för när folk började trilla in så kändes allt bra igen och hela dagen blev riktigt lyckad.
Tack min älskade familj och mina kära vänner för att jag har er!!!

Resten ska nog bli bra snart också ska ni se:-)

Puss på er


Jag = 5 eller 23?

Nu var det evigheter sen jag bloggade sist, får väl köra en snabb uppdatering av senaste veckorna.

Budapest var galet.... riktigt galet roligt! *TACK mamma för bidraget*
Vi badade i ett vackert ungerskt bad, både inne och utomhus... fatta att jag gick omkring i bikini ute i stort sett hela dagen. Vill ha mer!
Vi åt gott och festade ordentligt...jag lärde känna mina nya kollegor på ett helt nytt sätt. Vilka galna människor...precis som jag. Ha ha

Tyvärr så sprack min trummhinna som vanligt... denna gång på flyget hem. Får se det positiva i att jag i alla fall slapp problemen där nere. Så förra veckan gick jag på penicillin.

Rättegången är äntligen avklarad... jag var tvungen att vittna om en händelse som inträffade uppe i Sälen för snart tre år sen, skönt att ha det gjort.

Var på fest i lördags och träffade gamla kollegor och bekanta, till en början var det skoj men när dj:en spårade ur och enbart spelade musik som bara han gillade så sjönk temperaturen drastiskt och folk började droppa av.

Det har börjat smyga sig in en osäkerhetskänsla med N som jag ogillar skarpt... varför, varför, varför ska jag ha så låg självkänsla. Huvudet säger en sak men magkänslan en annan... och jag börjar bete mig som om jag vore 5 år. Sicken tönt man är! Borde nog lita på mitt förnuft för en gångs skull och inte vara en sån utpräglad känslomänniska.

Ikväll spelar Sverige mot Nordirland på "Råttsunda" och jag ska jobba. Hoppas på att mister Ljunkan spelar och att jag får se en glimt av honom;-)

När jag jobbat klart kommer N och hämtar mig.... ikväll ska vi sova i hans nya skööööna säng:-D

Ska faktiskt försöka bete mig som den 23-åring jag är ikväll *hahaha*


Puss å kram


Budapest nästa:-)

Förra veckan var ingen bra vecka... var allmänt låg och hade otroligt ont i ryggen:-(

Nu känns allt lite bättre... för i morgon åker jag till Ungern och Budapest med jobbet! Inte en enda sekund ska vi jobba utan det är bara en "ha-kul-och-må-bra-resa". Det ska bli skitskoj!

Tråkigt bara att jag inte har en ekonomi som klarar av några utsvävningar. Jag hade gärna shoppat lite.
Kanske, kanske kan jag handla något och förhoppningsvis unna mig ett skönt kurbad men då får jag tänka ännu mer på de vardagliga utgifterna... tur att skruttarna gillar blodpudding och ravioli.

I helgen flyttade jobbet in i nya jättefräscha lokaler vid stureplan så ikväll ska vi ha inflyttningsmingel. Helst av allt skulle jag vilja rusa hem när arbetsdagen tar slut för jag längtar så mycket efter att kramas med min N, vi har varit ifrån varann många dagar nu och det har inte varit skoj alls. Dessutom behöver jag packa inför resan.

Puss å kram
J


RSS 2.0